Således spørger Venstre, og fortæller videre om deres globaliseringsstrategi:

”Når de andre er billigere, så skal vi være bedre. Bedre til at oprette nye arbejdspladser. Bedre til at skabe nye produkter. Bedre til at få nye idéer”. Vi skal med andre ord være bedre til alt.

Hertil er der kun en ting at gøre. Vi må omlægge vores samfund, så det indrettes til B-mennesker, som vi fleste i øvrigt er indrettet fra naturens side. Kun således kan vi klare globaliserings udfordringer.

Tænk på hvor kultiveret og kreativt et samfund vi ville få, hvis vi bare kunne være vågne et par ekstra timer ud på natten. Det er i disse timer, det er hyggeligst at læse, den kreative udfoldelse er på sit højeste og det er i disse timer, man som oftest tager i byen, og benytter sig af byens mere farverige kulturtilbud.

Tænk på hvilket Utopia det ville blive. I stedet for vi efter uddannelse eller job spurgte hinanden, om vi skulle hænge ud, ville vi i stedet spørge, om vi skulle være fulde sammen. Det ville være som at have weekend hver dag, og som følge kunne vi jo ligeså godt afskaffe den, og vi ville derfor heller ikke mangle arbejdskraft de næste par årtier.

Støt op om B-Samfundet – et altnernativ til 8-16 samfundet.

0 kommentarer: